Pilih bahasa pilihan anda dengan mengklik butang bahasa (bawah kiri).

ALAT BANTU PEMASARAN

Butang Navigasi (Click)

Testimoni Produk

Sekarang anda mempunyai akses eksklusif ke saluran Telegram kami, di mana anda boleh melihat dan memuat turun testimoni pelanggan untuk setiap produk yang ditawarkan oleh AG Nutrition. Testimoni ini merupakan sumber yang sangat berharga untuk usaha pemasaran anda.

Klik butang di bawah untuk mengakses

sijil, poster & media

Sijil, poster, dan grafik media lainnya adalah alat penting dalam pemasaran pasukan pemasaran rangkaian baru untuk menyakinkan para pelanggan dan prospek anda. Download media yang anda ingin kemudian pos di media social anda.

SILA DOWNLOAD

Pemasaran di Whatsapp (COPY & PASTE)

Penulisan teks untuk pemasaran di Whatsapp adalah seni menulis kandungan yang menarik dan mempengaruhi agar produk atau perkhidmatan didagangkan dengan berkesan di Whatsapp. Sebagai ahli baru dalam pasukan pemasaran rangkaian, anda akan mencipta teks yang menarik minat dan membantu jenama berjaya.

Langkah-langkah (Untuk ahli Antarabangsa)
1. Copy
2. Translate (Google Translate or ChatGPT)
3. Paste

KUMPULAN SOKONGAN ATAS TALIAN FACEBOOK

Kumpulan sokongan dalam talian Facebook bagi ahli baru dalam pasukan pemasaran rangkaian saya adalah sumber yang penting untuk proses latihan mereka. Ia berfungsi sebagai platform di mana mereka boleh berhubung dengan ahli pasukan lain dan leader yang berpengalaman , bertanya soalan, berkongsi pengalaman, dan menerima panduan. Kumpulan ini menyediakan persekitaran sokongan di mana ahli baru dapat belajar daripada ahli yang lebih berpengalaman, mendapatkan pandangan yang berharga, dan mengakses bahan latihan. Dengan menjadi sebahagian daripada kumpulan ini, ahli baru mempunyai ruang yang khusus untuk meningkatkan kemahiran mereka, membina hubungan, dan berjaya dalam perjalanan pemasaran rangkaian mereka.

Laman Web Pemasaran (Percuma Untuk Direct Sponsor Sahaja)

Bayaran Dikenakan Untuk Pemohon Yang Bukan Direct Sponsor
  •  
Powered by weForms
whatsapp-button
error: Content is protected !!
Scroll to Top