AG Cera

AG CERA adalah gabungan bahan semulajadi terbaik superfoods dan teknologi terkini makanan tambahan. Kandungan yang terdapat dalam AG CERA melengkapkan nutrisi yang diperlukan untuk mengekal tahap kesihatan optimal ke arah penampilan yang lebih menarik, dan amalan gaya hidup sihat. KULIT CANTIK! BADAN PUN SIHAT!

Play Video

AG CERA ANTI-OXIDANT TERBAIK

AG CERA sebenarnya ialah antioxidants. Ia di kelaskan sebagai makanan (bahan tidak dikawal) oleh NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency) KKM.

Oleh itu AG CERA tertakluk di bawah Akta Makanan dan Bahagian Kawalan Kualiti Makanan (BKKM).
Tiada gula tiruan (hydrolised) didalam AG CERA. Oleh itu ia tidak mengandungi kalori dan karbohidrat yang mampu meningkatkan kadar gula dalam darah

Gandum (Ceramosides), Sakura Extract, Hytolive (Olive), Curcumin, berries & Gymnema Sylvestre tidak mengandungi karbohidrat.
Yang mengandungi natural karbohidrat di dalam bentuk saccharides (organic compound) ialah pomegranate & white peach. Ini ialah karbohidrat yang terbaik.

ISI KANDUNGAN AG CERA

 

SAKSIKAN DEMONSTRASI AG CERA YANG AMAT MENGAGUMKAN

TESTIMONI PRODUK

Berikut merupakan testimoni masalah kulit seperti Jerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Eczema, Kulit Gelap, Kayap, Kulit Berkedut dan sebagainya

testimoni ag cera

testimoni ag cera eczema

testimoni ag cera kulit kusam

testimoni ag cera kulit anjal

ag cera penyakit kulit kayap ag cera jerawat

ag cera kulit kedut

testimoni ag cera kulit cerah testimoni ag cera kulit

Berikut merupakan testimoni Kencing Manis atau Diabetes.

Berikut merupakan testimoni masalah Sakit Kaki yang beransur pulih selepas mengamalkan makan AG CERA 

 

Berikut merupakan testimoni masalah Arthritis yang menunjukkan pekembangan positif setelah menggunakan AG CERA.

 

 

Berikut merupakan testimoni masalah Resdung yang menunjukkan pesakit resdung yang semakin pulih setelah mengambil AG CERA

Berikut merupakan testimoni pesakit Darah Tinggi. Kita boleh nampak dengan jelas kesan positif AG Cera terhadap BP pesakit berkenaan. 

Berikut merupakan testimoni pesakit Angin Ahmar atau Stroke.

Berikut merupakan testimoni pesakit Jantung.

Berikut merupakan testimoni pesakit Kanser yang mengambil AG CERA dan telah merasa produk ini sedikit sebanyak dapat membantu dalam pemulihan dari penyakit berkenaan.

Berikut merupakan testimoni pesakit Buah Pingang 

Berikut merupakan testimoni pengguna AG Cera selepas terlibat dalam kemalangan. Kita boleh nampak pemulihan kulit yang cedera yang sangat cepat dengan bantuan AG CERA

 

Berikut merupakan testimoni pesakit Cyst 

 

Berikut merupakan testimoni pesakit Bell Palsy. Ia adalah penyakit saraf di bahagian muka menyebabkan muka kebas dan menjadi muka nampak tidak simetri. Syukur kepada Allah ia berjaya dipulihkan dengan AG Cera.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top